Airoc App
leren, trainen en ontwikkelen in één vertrouwde digitale omgeving 

Met de Airoc App werk je samen met meerdere mensen en partijen binnen en buiten jouw organisatie. Iedereen die betrokken is bij leren, trainen en ontwikkelen heeft toegang tot de app, denk bijvoorbeeld aan een standaard training voor werknemers of stagiairs. Via de app is het mogelijk om te communiceren, content te delen en feedback te geven. De app is ontwikkeld op basis van de beste technologieën uit Silicon Valley, waaronder die van Google, Microsoft en meer. Bewezen technologieën, die zich onderscheiden in innovatie en gebruikersvriendelijkheid. 

BLIJF IN CONTACT

Blijf in contact met iedereen die betrokken is bij leren, trainen en ontwikkelen. Via de chatfunctie in de app kun je direct communiceren in één vertrouwde omgeving. Zo hoef je geen gebruik meer te maken van andere communicatie-apps, maar vindt alles plaats in één vertrouwde omgeving. 

Communiceren met Airoc via chat screenshot
Voortgang in App.jpg

GEEF FEEDBACK

Feedback is een belangrijk onderdeel van leren. Binnen de app kun je feedback geven op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een antwoord of opdracht met een bepaalde kleur te markeren, wat tijd scheelt. Mocht je uitgebreidere feedback willen geven, dan is dat ook mogelijk. Zo kan je ook een opmerking plaatsen bij een antwoord of opdracht. 

CONTENT DELEN

Content en opdrachten kun je makkelijk delen binnen de app. Je kunt bestanden, beeldmateriaal, tekst en geluidopnames delen. Zowel jij als degene die een training of leertraject volgt is in staat dit te doen. Dit biedt de mogelijkheid om uitgebreide content met elkaar te delen. Wederom op één veilige plek zonder gebruik van externe apps.   

Content delen met Airoc screenshot

EIGEN INVULLING

Processen die specifiek zijn voor jouw organisatie kunnen we binnen de app digitaliseren. Zo weet je zeker dat de app zal voldoen aan jullie eigen, unieke manier van werken.

ONZE TARIEVEN

De Airoc App kost maandelijks €8,99 per gebruiker of jaarlijks €100,- per gebruiker.  

Voor het onderwijs hanteren wij speciale tarieven. Meer weten over de tarieven voor het onderwijs? Neem dan contact met ons op. 

Ben je nieuwsgierig? Of zou je graag iets werkends willen zien?

Vraag een gratis demo aan. We geven je graag een kijkje in de app en laten je zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.