Ons succes is het succes van onze klanten

Bij airoc staat de tevredenheid van onze klanten op de eerste plaats. En klanttevredenheid bestaat toch echt vooral bij de gratie van het leveren van een ervaring die écht waarde toevoegt.

Airoc-Symbol-White_edited.png
Onze beloftes:

Implementatie

Airoc-Symbol-White.png

We staan je met raad en daad terzijde tijdens het uitrollen van airoc. Zo zorgen we ervoor dat je op tijd en binnen budget aan de slag kunt met de eerste digitale programma’s.

Personalisatie

Airoc-Symbol-White.png

Processen die specifiek zijn voor jouw organisatie kunnen we binnen airoc digitaliseren. Zo weet je zeker dat de airoc-apps zullen voldoen aan jullie eigen, unieke manier van werken.

Adoptie

Airoc-Symbol-White.png

Op zoek naar manieren om de adoptie van airoc binnen jouw organisatie te verhogen? Onze experts staan voor je klaar met waardevolle adviezen en tips. Echt,: binnen no-time staat iedereen te springen om te mogen werken onze apps.

Innovatie

Airoc-Symbol-White.png

Technologie is continu in ontwikkeling. Daarom blijven we investeren in innoveren. We beloven je: je zult met airoc niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst beschikken over een platform voor werkplekleren die voldoet aan de wensen van zelfs de meest veeleisende individu.

airoc-imagery02.jpg

Hans Laan - Docent Noorderpoort Groningen

"airoc vergroot de betrokkenheid van praktijkopleiders enorm. Het bevalt docenten, studenten en praktijkopleiders erg goed!"

Geert de Wit - Student Urk

"De airoc-app is mega handig tijdens mijn stage! In de app hoor je
snel of je iets goed
doet of niet"

Praktijkopleider - UMCG Groningen

"De hoeveelheid werk rondom de begeleiding van studenten is heel beperkt geworden dankzij de apps. airoc geeft rust en ruimte, zowel voor ons als de student."

Onze klanten delen graag hun experiences

Daiyanara 4.jpg
MBO College Zuidoost kiest voor de vrijheid met airoc

De apps van airoc zijn zonder twijfel de toekomst, steltstagecoördinator Daiyanara Adelina van de opleiding Handel & Ondernemen bij het MBO College Zuidoost, onderdeel van ROC Amsterdam. Lees in dit interview welke positieve effecten dit oplevert.

Screenshot 2021-03-02 at 11.56.13.png
De student experience van Geert

Geert is student bij de opleiding Visserij van ROC Friese Poort. Hier wordt de airoc-app al twee jaar lang succesvol toegepast. Ontdek hoe Geert, die tijdens zijn stage meer op zee zit dan op het land, dit ervaart.

Schermafbeelding 2020-08-06 om 22.40.43.
Noorderpoort Groningen: aansluiten op de belevingswereld

Wat doe je als je een doelgroep wilt bedienen die weinig op heeft met traditioneel lesmateriaal, maar wel graag een diploma wil halen? Precies! Je bedient ze met een app die helemaal aansluit op hun belevingswereld, dus via de smartphone. Bij Noorderpoort in Groningen bewijzen onze apps hun nut bij Entree-leerlingen.

Werkplekleren