Ons verhaal

2017

Starten in het onderwijs

Airoc is ontstaan uit een idee om de kwaliteit van praktijkonderwijs te vernieuwen door middel van nieuwe technieken. De visie was om de praktijkstudent, docent en praktijkopleider dichter bij elkaar te brengen. Dit wilde Airoc doen door de interactie tussen deze partijen te vergroten. En zo was het idee van Airoc geboren!

2019

Naar andere sectoren

Naarmate Airoc bij steeds meer onderwijsinstellingen werd toegepast begon de grootte van de vraag naar een nieuwe manier van leren & ontwikkelen steeds duidelijker te worden. En niet alleen vanuit de onderwijssector. Het werd steeds duidelijker dat Airoc toepasbaar is in elke sector. Hierom heeft Airoc ervoor gekozen om zich mede te gaan focussen op andere sectoren. De visie van Airoc is daarom vandaag de dag niet alleen gefocust op het onderwijs, maar op het vernieuwen & ontwikkelen van de manier van leren in elke sector!

2022

Toekomstbeeld

Wij geloven bij Airoc dat er geen einde is aan het verbeteren van leren en ontwikkelen. Leren moet voor iedereen beschikbaar zijn en dat is dan ook ons toekomstbeeld. Leren & ontwikkelen, op een manier die jou aanspreekt, onderwerpen waar jij interesse in hebt, op een moment wanneer het jou uitkomt, overal waar je bent. En dat voor iedereen.

MISSIE

Airoc ondersteunt leren, trainen en ontwikkelen voor iedereen, altijd en overal.

VISIE

Als Airoc willen wij de wereld inspireren en transformeren met onze nieuwe manier van leren, trainen en ontwikkelen.