airoc-imagery10-filter.jpg

Maak kennis met airoc

Learning-on-the-job: overal, altijd en op elk device

airoc helpt bedrijven en onderwijsinstellingen met het succesvol implementeren van werkplekleren, inclusief begeleiding en examinering, met eenvoudig te gebruiken iOS en Android native apps. Het doel? Meer motivatie en betere resultaten halen uit opleidingen, trainingen en onboardingprogramma’s.

Verbonden

Verbind iedereen die betrokken is bij het leertraject op individueel en groepsniveau, van docenten en studenten tot begeleiders, managers en professionals op het gebied van learning & development.

Gebruiksvriendelijk

Kies voor een omgeving die werkt zoals iedereen wil werken: intuïtief, gebruikersvriendelijk en op elk moment, op elk device.

Persoonlijk

Bied persoonlijke en relevante leerervaringen met opdrachten en

taken op maat.

Volg de ontwikkelingen op de

werkvloer en geef directe feedback.

Veilig

Met airoc werkt iedereen in dezelfde app-omgeving, maar wel met elk zijn eigen – beveiligde - toegang en aangepaste rechten om iedereen optimaal te bedienen. Uiteraard is het privacybeleid van airoc AVG-compliant.

Inzichtelijk

Krijg een holistisch, 360-graden beeld van werkplekleren en beroepspraktijkvorming met overzichtelijke rapporten en voorspellende analyses. Zo kun je snel reageren en bijsturen.

airoc-imagery01_edited.jpg
airoc-imagery02.jpg
Airoc-Symbol-Red.png

Een ervaring die werkt zoals mensen werken

Op het besloten airoc-platform maken docenten, begeleiders, managers en L&D/HR-professionals op eenvoudige wijze opdrachten, interactieve vragenlijsten en learning content voor medewerkers of studenten. Binnen enkele seconden staat dit in de persoonlijke airoc-applicatie, waarbij de voortgang wordt gevolgd via intelligente rapportages. Zo wordt communicatie, het uitvoeren van surveys, het betrekken van externe partijen, het opstellen en volgen van persoonlijke ontwikkelprogramma’s en het uitrollen van verplichte (compliancy) trainingen wel heel eenvoudig.

Begeleiden en leren waar en wanneer mensen willen

  • Werkt op het apparaat van ieders keuze (telefoon, ipad, laptop)

  • Zowel online als offline beschikbaar

  • Feedback en rapportages met behulp van moderne tools: audio, video, foto

  • Inzichtvolle rapportages en voorspellende analyses

Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png
Airoc-Symbol-White.png

De airoc-app in actie

airoc wordt veel gebruikt door onderwijsinstellingen voor intensieve online begeleiding en online examinering bij beroepspraktijkvorming. In deze video zie je hoe de docenten en studenten van het Deltion College in Zwolle de airoc-app gebruiken. Gebruikmakend van audio, video en foto wordt continue begeleiding en feedback mogelijk, met als resultaat méér motivatie en betere slagingspercentages.

Meer weten?

Vraag een gratis demo aan, afgestemd op jouw organisatie.