Wij hechten veel waarde aan onze samenwerkingen 

Want het succes van onze klanten beschouwen wij als ons succes. Bij Airoc staat de tevredenheid van onze klanten op de eerste plaats. En klanttevredenheid bestaat toch echt vooral bij de gratie van het leveren van een ervaring die écht waarde toevoegt. Onze klanten zijn op zoek naar een ervaring die hun werk kan verlichten en optimaliseren, en wij bieden dat. 

Daiyanara MBO college Zuid-Oost klantervaring Airoc
MBO College Zuidoost kiest voor de vrijheid met Airoc

De apps van Airoc zijn zonder twijfel de toekomst, stelt stagecoördinator Daiyanara Adelina van de opleiding Handel & Ondernemen bij het MBO College Zuidoost, onderdeel van ROC Amsterdam. Lees in dit interview welke positieve effecten dit oplevert.

Studenten hechten waarde aan een versterkt contact met de docent

Geert is student bij de opleiding Visserij van ROC Friese Poort. Hier wordt de Airoc-app al twee jaar lang succesvol toegepast. Ontdek hoe Geert, die tijdens zijn stage meer op zee zit dan op het land, dit ervaart.

Hans Laan Docent Entree klantervaring Airoc
Student Geert Visserij ROC Friese Poort klantervaring Airoc
Het feit dat de app op je smartphone staat/bereikbaar
is, maakt het heel toegankelijk

Wat doe je als je een doelgroep wilt bedienen die weinig op heeft met traditioneel lesmateriaal, maar wel graag een diploma wil halen? Precies! Je bedient ze met een app die helemaal aansluit op hun belevingswereld, dus via de smartphone. Bij Noorderpoort in Groningen bewijzen onze apps hun nut bij Entree-leerlingen.

Samenwerken is samen innoveren

Wij hechten veel waarde aan het innovatieproces. Om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen slaan we het liefste de handen ineen met partners die ook oog hebben voor innovatie. Zo inspireren en motiveren wij elkaar. 

Onze motivatie voor duurzame innovatie. Zij maken naam door hun continue drive naar verbetering van het bedrijf, hun personeel en het milieu. 

Sendo Shipping partner van Airoc

Onze bron van inspiratie in het onderwijs. In een driedaagse Educational Experience zetten zij het traditionele denken en werken van teams op z'n kop. 

Educational Design Expedition (EDEX) partner van Airoc