Tech Stack 

Ontdek welke softwares wij gebruiken voor ontwikkeling en beheer van de Airoc App

Startup Development Team

Google Cloud Platform Global Partner

Airoc is trotse partner van Google Cloud. Door middel van Google Cloud kan de Airoc App makkelijk, snel en veilig gebruikt worden. Voor de opslag van onze data en dat van onze klanten maken wij gebruik van Google Cloud-hosting. De hostingoplossingen leveren een goede beschikbaarheid en een uptime van minimaal 99,99%. Naast dat de data dus zo goed als altijd beschikbaar is, heeft Google-Cloud-hosting ook een state-of-the-art beveiliging. De beveiligings- en privacy experts bij Google hebben meerdere toonaangevende certificeringen behaald, waaronder AVG, PCI DSS en HIPAA. 

Flutter

Flutter is een opensource UI-toolkit ontwikkeld door Google. Met Flutter kunnen wij de Airoc App zo optimaal mogelijk ontwikkelen en optimaliseren voor zowel het iOS als Android besturingssysteem. De code wordt in de taal Dart geschreven, wat automatisch wordt vertaald naar de native code van iOS en Android. Dit betekent dus een enorme tijdwinst! Daarnaast biedt Flutter de mogelijkheid van volledige controle over de UI van de Airoc App. 

Web ontwerpen

Algolia

Binnen de Airoc App maken wij gebruik van de Algolia AI. Om de navigatie, met name de zoekervaring, binnen de app vlot te laten verlopen hebben wij de zoekfunctie van Algolia geïntegreerd. Met deze zoekfunctie verloopt het zoeken super snel door de mogelijkheid voor autocomplete, synoniemen, typo-tolerance en analytics. 

Ellie

Voor de planning, management en ontwikkeling van de Airoc App data maken wij gebruik van Ellie. Een handige cloud-based data modeling tool wat ons helpt overzichtelijk en snel te werken en ontwikkelen.