I-Coach

Wat kan jij ons bieden?

Wat doe je als I-Coach bij Airoc ?


Als I-Coach ga je aan de slag als vernieuwer in het onderwijs!

Als I-Coach ben jij het aanspreekpunt voor het onderwijsteam dat gaat starten met de Airoc app. Onze onderwijs pilots vinden voornamelijk plaats bij onderwijsteams in het MBO en HBO. Deze projecten duren gemiddeld 1-3 maanden. Voor eindgebruikers is er een kennisbank beschikbaar met informatie en instructievideo’s. Daarnaast is support beschikbaar voor technische vragen.


Wat verwachten wij?


Jij ondersteunt en enthousiasmeert onderwijsteams bij de verandering naar een digitale werkwijze. Jij bent in staat om de verbinding tussen onderwijs en ict te maken. Samen met collega’s zorg je ervoor dat de klantreis elke dag een beetje beter wordt. Daarbij is het belangrijk dat je oog hebt voor verbeteringen. Uiteindelijk willen we met dezelfde mensen meer kunnen doen!


Aantal uur: 24 uur in de week. Het is wenselijk om zoveel mogelijk beschikbaar te zijn tijdens klanturen (08.00 - 18.00). Verder ben je vrij en flexibel om de uren zelfstandig in te delen.

Locatie: hybride werken, online en fysiek bij de klant op locatie.

Vereiste: je moet zelfstandig naar klanten kunnen reizen en bij voorkeur beschikken over eigen vervoer. Reiskosten worden uiteraard vergoed.

Salaris: n.o.t.k.

Wat vind je leuk om te doen?


  • Communiceren met klanten en collega’s. Proactief houd je op afstand contact met het aanspreekpunt bij de onderwijsteams. Jij zorgt ervoor dat inhoudelijke vragen actief opgepakt worden. 

  • Zelfstandig projecten uitzetten en de activiteiten hiervan organiseren, communiceren en bewaken. Hierbij houd je van structuur aanbrengen in de communicatiestromen. 

  • Trainingen ontwikkelen en (online) fysiek organiseren bij klanten. 

  • Het op afstand begeleiden en fysiek coachen van jouw klanten. 

  • Commercieel (en soms kritisch) nadenken over verbeterpunten bij projecten en processen. Jij levert een actieve bijdrage aan het verbeteren van de klantreis en de aftersales. Nee, dit zijn geen koude sales activiteiten. Je luistert goed naar de behoefte van onderwijsteams en signaleert proactief ontwikkelingen in de markt.

Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

  • Onze collega's worden aangenomen op talent. Dit betekent dat afhankelijk van jouw talenten jouw functie zo wordt ingedeeld dat deze perfect aansluiten. 

  • Vrijheid. Onze medewerkers zitten over heel de wereld. Dit geeft al onze medewerkers de mogelijkheid om te werken vanaf de plek waar zij willen. 

  • Leren en ontwikkelen. Wij zijn een bedrijf dat zich altijd ontwikkelt en elke dag nieuwe dingen leert. Hiermee bieden wij onze medewerkers met ons mee te leren en samen naar een doel toe te werken. 

  • Een platte organisatie met veel autonomie. 

  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Wat kan je verwachten als je reageert?


1e gesprek: online kennismaken. Duur: 30 min.

Wij gaan altijd eerst het gesprek aan om te kijken of de verwachtingen overeenkomen. Je ontvangt binnen een paar dagen een terugkoppeling vanuit Airoc. Bij een positief bericht wordt een vervolggesprek gepland.


2e gesprek: verdieping. Duur 1.5 uur.

In het tweede gesprek laten we de systemen zien en maak je kennis met collega’s. Openstaande vragen kunnen van beide kanten beantwoord worden. N.a.v. het gesprek wordt een contract opgesteld en gecommuniceerd. Het doel is om tot een akkoord te komen binnen een aantal dagen.


Start

Na een akkoord op het contract, gaan we van start met de onboarding. Je krijgt een Airoc account en gaat kennismaken met collega’s. Vanaf dit moment wordt je getraind in de tools en wordt je geïntroduceerd bij de klanten.

Herken jij jezelf hierin en ben je enthousiast?

Maak kennis met ons door een mail te sturen met jouw CV & motivatie naar hallo@airoc.nl.

Toch niet helemaal jouw ding?
 

Stuur een open sollicitatie naar hallo@airoc.nl of neem contact op. We zijn altijd opzoek naar talent!